Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ercik: "Milletimizin başı sağolsun"

        - AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik:

        - "Saldırının asıl hedefi, ülkenin birliği ve bütünlüğü"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, İstanbul'daki hain saldırıyı kınayarak, "Bu hain saldırıda asıl dikkat edilmesi gereken husus, ülkemizin geleceği ile ilgili ne zaman olumlu bir karar alınsa, arkasından hemen terör örgütleri eliyle kan, vahşet ve kaos oluşturulmaya çalışılmasıdır" dedi.

        Ercik, İstanbul'daki kanlı saldırıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, 38 kişinin yaşamını yitirdiği, 155 kişinin de yaralandığı hain saldırının asıl hedefinde ülkenin birliği ve bütünlüğünün olduğuna dikkat çekerek, "Siyasi istikrarın devam ettiği süre içerisinde bu tarz kanlı terör eylemlerini sıkça gördük. Her defasında da terör en kanlı ve hain yüzünü maalesef bizlere gösterdi. PKK, DEAŞ, FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütlerinin kanlı eylemlerinde asıl dikkat edilmesi gereken unsur, ülkemizin geleceği ile ilgili ne zaman olumlu bir karar alınsa ya da bir adım atılsa, bu hainler en kirli yüzleri ile ortaya çıkıyorlar" ifadelerini kullandı.

        Türk milletinin teröre ve bu tarz hain eylemlere asla boyun eğmeyeceğini vurgulayan Ercik, "15 Temmuz'dan önce ve sonrasında yaşananları milletimiz azmiyle, cesareti ile birlik ve bütünlüğü ile göğüslemiştir. Dün olduğu gibi bugünde yarın da aynı azimle davamıza sahip çıkacak, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için savaşacağız. Bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için döktüğümüz kanlara yenilerinin eklendiğini, ekleneceğini bilerek, mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdüreceğiz. Devlet ve millet olarak bu olayın ve müsebbibi canilerin peşini asla bırakmayacağız. Bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" diye konuştu.

        (HSK-Y)

        11.12.2016 14:19:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler