Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Gönüllü Kardeşlik Platformu Basın Sözcüsü Osman Aslan:

        - "Müslümanların katledilmesini sözde insan hakları örgütleri görmüyor"

        - "Sabır sınırlarımızı aştılar ve çıldırma noktasına geldik"

        (Fotoğraflı)

        Barış Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya Gönüllü Kardeşlik Platformu Basın Sözcüsü Osman Aslan, Müslüman coğrafyasında yaşanan terör saldırılarına ve insanlık dramına dikkat çekerek, insan haklarını savunan sözde örgütlerin Müslüman coğrafyasında yaşanan katliamlara sessiz kalmasına tepki gösterdi. Aslan, "sabır sınırlarımızı aştılar ve çıldırma noktasına geldik" dedi.

        Basın Sözcüsü Osman Aslan, Halep'te, Irak'ta, Musul'da ve Arakan'da Müslümanların katledildiğini belirterek, yaşanan terör saldırılarına tepki gösterdi. İnsan haklarını savunan sözde örgütlerin Müslüman coğrafyada yaşananlara sessiz kaldığını belirten Aslan, "Kadınlar ve çocuklar acımasızca öldürülüyor, bu kış gününde evleri başlarına yıkılıyor. Namusumuza ve izzetimize kastediliyor. Müslümanların tüm değerleriyle adeta alay ediliyor. Sabır sınırlarımızı aştılar ve çıldırma noktasına geldik. Haberlere bakamaz olduk, yüreğimiz harabelerin altında çıkan çocuklara baktıkça parçalanıyor. Gözyaşı ve acı feryatlarla bağrışan kadınları gördükçe içimiz burkuluyor" dedi. Zulme Dünyanın sessiz kaldığını vurgulayan Aslan, "Buradan soruyoruz; sözde insan hakları örgütleri neredesiniz? Katledilen, namuslarını çiğnenen Müslümanlar olunca neden sesiniz çıkmaz? Neden Dünyayı ayağa kaldırmazsınız? Bu örgütlerinizin başlarındaki 'insan hakları' ifadelerini sökün atın artık. Diktatörlüklere toz kondurmayan, Sisi'lere, Mübarekler'e Esed'lere ve bilumum Halep gibi, Musul gibi, Bağdat gibi, Beyrut gibi o güzelim şiir şehirlerini hayalet kentlere çevirmekten çekinmeyen, aşağılık zorbalarla ve firavunlarla iş tutan iğrenç adamları kullanarak, Müslümanların canına okuyan, sonra da insan haklarından, özgürlüklerden dem vuran ikiyüzlü batılılar neredesiniz" diye konuştu.

        Aslan, İslam dünyasında kan, gözyaşı ve katliamlarının sorumlularının kendi halklarına savaş açan diktatörlerin olduğunu belirterek, asıl sorumluların ise diktatörleri destekleyen Batılı ülkelerin olduğunu savundu. Aslan, "Bölgemizi ve dünyamızı cehenneme çevirenlerin batılılar ve kapitalist açgözlüler olduğu gerçeğini göremediğimiz ve batılıların bölgemizden defolup gitmelerini sağlayamadığımız sürece İslam dünyasındaki kan, gözyaşı katliamlar ve iç savaşlar bitmeyecek. Şunu unutmayın ey Emperyalist güçler ve onların maşaları; Siz vurdukça daha da güçleneceğiz. İslam ümmeti dirilecek ve bütünleşecek. Bunu 15 Temmuz'da gördünüz ama ders almadınız. Çeşitli entrikalarla ümmetin umudu olan Türkiye'yi FETÖ'nün kuklalarıyla parçalamaya çalıştığınız, o da olmadı ekonomik krize sokmak istediniz, çok şükür hiç biri tutmadı. Sayenizde ülkemiz birlik ve bütünlüğünü daha da pekiştiriyor. 5 Asır Ortadoğu'da, Balkanlarda, Kafkaslarda barış yurdu olan yerleri nasıl bir asırda cehenneme çevirdiğiniz ortada. Defolun İslam beldelerinden" şeklinde konuştu.

        (BT-SD-Y)

        11.12.2016 14:25:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler