Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mercan TV'ye yılın basın ödülü verildi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneğinin (ESVED) başarı ödülleri sahiplerini bulurken Mercan Televizyonu yılın basın ödülüne layık görüldü.

        Şanlıurfa'da bir otelde düzenlenen ödül törenine doğu ve güneydoğu bölgesindeki çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, iş adamı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

        Programın açılış konuşmasını yapan Organizatör Kazım Ardıç, Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneğinin amacı düzenlenen ödül töreni hakkında bilgi verdi.

        Yapılan konuşmaların ardından bölgesinde başarılı olanlara ödülleri verildi. Programda, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Bingöl'ün Solhan ilçe Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Adalet Partisi Genel Başkanı Fatma Gür Solmaz, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Adıyaman'ın Besni ilçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, bir çok siyasetçi, iş adamı, bürokrat ödül alırken, yılın basın ödülü kategorisinde İhlas Haber Ajansı Şanlıurfa Temsilcisi Şinası İnan, Güney Doğu Tv, Kanal Urfa ve Mercan Televizyonu ödüllerini aldı.

        Mercan Televizyonu adına ödül törenine katılan Mercan Televizyonu ve Yeniyol Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Harıkçı ödül töreniyle ilgili yaptığı açıklamada, "Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür ve Araştırma Derneğinin (ESVED) başarı ödülleri töreninde televizyonumuzun da ödüle layık görülmesi bizleri mutlu etmiştir. Ödülü televizyonumuz Genel Müdürü İbrahim Aslan başta olmak üzere bütün çalışanlarımız adına aldık. Bizler görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken bu tür ödül ve teşekkürler çalışma azmimizi bir kat daha artırmaktadır. Bu Televizyonumuza bu ödülü layık gören ESVED derneği yöneticilerine şahsım ve televizyonumuz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (CK-OE-Y)

        11.12.2016 15:27:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler