Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir anda tütmeye başlayan araç paniğe neden oldu

        - Bombalı zannedilen araçtaki, yangının sebebi belirlenemedi

        İBRAHİM KILINÇ

        AYDIN (İHA) – Aydın'da hafta sonu bir caminin önüne park edilen otomobil tütmeye başlayınca paniğe neden oldu. Patlama ihtimaline karşı polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de sahibi bulunmayan aracın camını kırıp su sıktı. Bombalı zannedilen araçtaki yangının çıkış sebebi belirlenemezken araç sahibi bölgeye gelince olayın normal bir yangın olduğu belirlendi.

        Olay Efeler ilçe merkezi Veysipaşa Mahallesi Veysipaşa Camii'nin önünde meydana geldi. Caminin önüne park edilen yabancı bir araçtan duman yükseldiğini gören vatandaşlar ve cami cemaati, durumu polis ve itfaiyeye bildirip yardım istediler. Vatandaşlar polis ve itfaiye gelinceye kadar şadırvandan taşıdıkları su ile yanmakta olan aracı su serpip soğuttular. Yangının aracın içinde devam etmesi üzerine polis ekipleri 09 NH 554 plakalı otomobilin kayıtlarından sahibine ulaşmaya çalıştı. Avukat olduğunu ve bir seminer dolayısıyla Nazilli'den Aydın'da geldiğini belirten araç sahibi aracının başına gelene kadar itfaiye ekipleri aracın arka camını kırıp yangına müdahale etti. Patlama ihtimaline karşı çevredeki vatandaşların bölgeden uzaklaştırılırken LPG'li araçtaki yangın büyümeden söndürüldü.

        Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken, araç söndürüldükten sonra bölgeden çekildi.

        (İK)

        11.12.2016 15:41:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler