Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaykamakam Özyiğit belediye meclis üyeleri ile vedalaştı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Seydişehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısına katılarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve belediye meclis üyeleri ile vedalaştı.

        Malatya Vali Yardımcılığı'na atanan Regaip Ahmet Özyiğit veda ziyaretlerine başladı. Belediyenin Aralık ayı meclis toplantısına katılarak meclis üyeleriyle vedalaşan Kaymakam Özyiğit, "Seydişehir'de görev yaptığım süre içerisinde, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde çalıştık. Bizlerden hiçbir konuda desteğini esirgemeyen belediye başkanımıza ve siz değerli meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç de çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Seydişehir çok güzel bir ilçe. Ülkemizin her yerinde görev bizim için kutsaldır. Ben varsa sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin" dedi.

        Birlikte görev aldıkları süre içerisinde Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ile istişare içerisinde çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, "Görev süresi içerisinde ilçemizin kalkınması noktasında birçok önemli hizmetlere beraber imza attığımız, vatandaşlarımızın sevgisini kazanmış, bilgi birikimi ve örnek kişiliğinden istifade ettiğimiz Kaymakamımıza teşekkür ederim. Yeni görev yerinde kendilerine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

        (ÖS-FM-Y)

        11.12.2016 16:17:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler