Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkuteli Belediyespor rahat kazandı: 2-0

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA) - Antalya Süper Amatör Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Korkuteli Belediyespor, evinde ağırladığı Beymelek Belediyespor'u 2-0 yenerek liderlik koltuğunu bırakmadı.

        Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda güneşli bir havada oynanan ve Korkuteli sporseverlerin de ilgi gösterdiği maçta Korkuteli Belediyespor, karşılaşmanın 42. dakikasında Ali Kayhan'ın golü ile 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Korkuteli Belediyespor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Korkuteli Belediyespor, karşılaşmanın 60. dakikasında Doğancan'ın attığı gol ile durumu 2-0 yaptı. Her iki takımın da karşılıklı atakları gol olmayınca Korkuteli Belediyespor, Beymelek Belediyespor'u 2-0 yendi ve puanını 28'e çıkarttı.

        Karşılaşmayı Gökçen Toprak, Alparslan Karataş ve Burak Yanardağ hakem üçlüsü yönetti.

        (AD-Y)

        11.12.2016 16:38:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler