Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim Bir-Sen aday öğretmenleri sınava tabi tuttu

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi aday öğretmenler için "Asli Öğretmenliğe Geçiş Deneme Sınavı" yaptı.

        Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şubesi aday öğretmenler için uyguladığı "Asli Öğretmenliğe Geçiş Deneme Sınavında" sınav müfredatına uygun sorular soruldu.

        Uygulanan deneme sınavı ile ilgili açıklamalarda bulunan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, "Biz amacı sadece ücret sendikacılığı olmayan, milletimizin dertleriyle dertlenen büyük bir aileyiz. Tüm ülke sathında yaygınlaşmış eğitim çalışanlarının derdini kuşanmış Türkiye'nin en büyük sendikasıyız. Bu güvenin bize yüklediği ağır sorumluluklar var. Biz sadece kamu çalışanlarının ücret artışlarını hedefleyen bir sendika değiliz. Toplumun ve ülkenin geleceğine dair planlama ve çalışmalar yapan, duruşu ve ilkeleri olan, davası medeniyet davası olan bir teşkilatız" dedi.

        Deniz, "Bu uygulama ile öğretmenlerimize akademik destek sağlamayı hedefliyoruz. Daha öncede aday öğretmenlerimize ve görevde yükselme sınavına katılan arkadaşlarımıza hazırlık amacıyla ücretsiz sınava hazırlık kitabı dağıttık. Hizmet sendikacılığı farkını yaşatan Eğitim Bir-Sen olarak üyelerimizin ve eğitim çalışanlarının sınavlarda gösterdiği başarı bizim hizmetimizin karşılığı olarak bize döndü" ifadelerini kullandı.

        (AHM)

        11.12.2016 17:02:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler