Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Bölgesel Amatör Lig

        - Osmaniyespor FK: 1 - Kilis Belediyespor: 0

        (Fotoğraflı)

        Ali Celal Kaymak

        OSMANİYE (İHA) - Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta oynanan maçta Osmaniyespor FK, rakibi Kilis Belediyespor'u tek golle yendi 1-0.

        7 Ocak Stadyumu'nda oynanan ve Ankara bölgesinden Aytaç Coşar, Mehmet Dura ve Caner Kurt hakem üçlüsünün yönettiği maçta tek gol, 12. Dakikada Osmaniyespor'un golcü futbolcusu Hakan Doğan'dan geldi. Sol kanattan kaleye paralel yapılan ortada arka direkte buluşan Hakan Doğan kafa ile topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

        Maçın geri kalan bölümünde her iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-0 Osmaniyespor FK'nın galibiyeti ile sona erdi. Aldığı 3 puan ile puanını 26'ya çıkaran Osmaniyespor, ikinci sıradaki rakibine 3 puan farkla liderliğini devam ettirdi. Kilis Belediyespor ise 18 puan ile 6. Sırada yer aldı. Lider Osmaniyespor, ilk yarının son maçında 18 Aralık Pazar günü deplasmanda Ceyhanspor'a konuk olacak.

        Bu arada ülkemizde yaşanan bombalı saldırı nedeniyle Osmaniyespor sahaya Terörü Lanetliyoruz yazılı pankartla çıktı. Ayrıca her iki takım futbolcuları da kollarında siyah bandajla oynadı. Maçın başlamasından önce de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

        (ACK-Y)

        11.12.2016 17:12:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler