Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere ağız ve diş sağlığı semineri

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi tarafından çeşitli konularda sürdürülen sağlık ve eğitim seminerleri devam ediyor. Belediye bünyesinde eğitim faaliyetlerine devam eden Solin Çocuk Evi ve Yüzme Havuz'unda okula yardımcı derslerde eğitim gören öğrencilere ağız ve diş sağlığı çerçevesinde bilgilendirici seminer verildi.

        Bağlar Belediyesi Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuz'unda kayıtlı öğrencilere yönelik seminer düzenlendi. Ağız ve diş sağlığı çerçevesinde düzenlenen bilgilendirici seminer Diyarbakır Kent Konseyi Çocuk Meclisi Eğitmeni Ağız ve Diş Teknikeri Devran Hanazay tarafından verildi. Hanazay, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekti ve diş fırçalama tekniklerinin nasıl olması gerektiğinin yanı sıra çocukların günde üç kez dişlerini fırçalamalarını istedi. Hanazay daha sonra bazı çocukların ellerine diş fırçalarını vererek, dişin nasıl fırçalanması gerektiğini konusunda bire bir anlatarak gösterdi. Eğitim seminerinin ardından Hazanay, Solin Çocuk Oyun Evi yöneticileri ile birlikte çocuklara diş macunu ve diş fırçası dağıttı.

        (İHA-AKK-Y)

        12.12.2016 10:06:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler