Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Karameşe Başkan Uyan'la vedalaştı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Görev yeri değişen Marmaraereğlisi İlçe Kaymakamı Hüseyin Karameşe ve Jandarma Binbaşı ilçe Jandarma Komutanı Olcay Tekinay, Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

        Belediye personeli ile görüşen Kaymakam Hüseyin Karameşe, konuşmasında, Marmaraereğlisi ilçesinde görev yaptığı süre içinde Belediye Başkanlığı ile uyumlu bir şekilde çalışıldığını ve güzel hizmetlerin yapıldığını belirtti. Marmaraereğlisi'nin güzel bir ilçe olduğunu ve Başkan Uyan'ın da dev projeler ile ilçeye yararlı yatırımlar yaptığını da ifade etti.

        Jandarma Binbaşı ilçe Jandarma Komutanı Olcay Tekinay ise uzun süre bu ilçede görev yaptığını, Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı ile işbirliği ve uyum içinde çalıştıklarını da belirtti.

        Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Kaymakam Hüseyin Karameşe ve İlçe Jandarma Komutanı Olcay Tekinay'a ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı plaket vererek kendilerine teşekkür etti.

        Belediye personeli ile vedalaşan Hüseyin Karameşe ve Binbaşı Olcay Tekinay hatıra fotoğrafı çektirerek makamdan ayrıldı.

        (HLD-MEF-Y)

        12.12.2016 11:18:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler