Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Araban İlçe Emniyet Amirliğinden miniklere trafik semineri

        (Fotoğraflı)

        Ayten Işık

        GAZİANTEP (İHA) - Araban İlçe Emniyet Amirliği, anaokulu öğrencilerine trafik konulu seminer verdi.

        Araban Anaokulunda okul öncesi eğitimi alan 140 öğrenciye Araban İlçe Emniyet Amirliği tarafından gelecekte araç kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında seminer ve slayt gösterisi yapılarak trafik konuları hakkında bilgilendirdi.

        Seminere, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Abdulkadir Özpınar, İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büroda görevli polis memurları İsmet Sağıroğlu ve Faruk İnce katıldı.

        Semirnerde, trafikte nasıl davranmaları gerektiği, trafik işaretleri, trafikte karşıdan karşıya geçiş, emniyet kemerinin takımı ve sürücülerin dikkat etmesi gereken konular ile kaza anlarında yapılması gerekenler minik öğrencilere slayt gösterisi eşliğinde anlatıldı.

        Trafikte bilinçlenmenin çok önemli olduğunu belirten Araban İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memurları, ''Araban Anaokulunda okul öncesi eğitim gören 140 anasınıfı öğrencisine trafik bilgilendirme dersleri veriyoruz. Anasınıfı öğrencilerinin trafik kurallarına hazırlıklı olmaları ve bilinçlenmeleri için bu derslerimizi vermeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

        Program sonunda Araban İlçe Emniyet Amirliği Trafik Denetleme Büroda görevli polis memurları İsmet Sağıroğlu ve Faruk İnce öğrencilere çikolata, meyve suyu ve balon dağıttı.

        (BRN-Y)

        12.12.2016 13:14:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler