Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır AK Partiden Teröre Tepki

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu , İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan terör olayı nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

        Zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu anlatan Azizoğlu ve Vural teşkilat adına yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi: "Ülkemiz tarihi bir süreçten geçmektedir. Dışarıdan destek bulan, içerideki hain güçler birliğimize, dirliğimize ihanet içindedirler. Her karışıyla Anadolu ve Trakya toprakları, hepimizin ortak vatanıdır. Türkiye 78 milyon vatandaşımızın tamamının ortak devletidir. Bu ülkenin ve bu devletin, 78 milyon vatandaşımızın her birine ihtiyacı var. Aynı şekilde bu ülkeye yani Türkiye Cumhuriyeti devletine de hepimizin ihtiyacı var. Milletimizi bin yıldır vatanımız olarak sahip çıktığımız adeta dört elle sarıldığımız Anadolu coğrafyasından söküp atmak isteyenler bugüne kadar hep hezimete uğradılar, inşallah bundan sonra da ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine ve dirliğine göz dikenler yine aynı akıbete uğrayacak ve aynı hüznü yaşayacaktır.

        Devletin, askeriyle, polisiyle, istihbaratıyla, bölücü terör örgütünün ve onun uzantılarının üzerine gitmektedir. Şu ana kadar örgüte yurt içinde ve yurt dışında çok ciddi zararlar verilmiştir. Milletimiz dimdik ayaktadır, güvenlik güçlerimiz fedakarlıkla mücadelelerini yürütmektedir. Bu saatten sonra devletin ve milletin razı olabileceği tek çözüm, terör örgütünün tüm faaliyetlerine son verilmesidir.

        Türkiye bizim ortak hayat alanımız, ortak sevdamız, ortak geçmişimiz, ortak geleceğimizdir. Bugüne kadar nice badirelerin üstesinden gelmeyi başaran Türkiye, bölücü terör meselesini de çözecektir. Bizim mücadelemiz sadece ve sadece teröriste karşıdır. Vatandaş olarak, tahriklere, provokasyonlara asla gelmeyerek üzerimize düşen vazifeleri, yerine getirmiş oluruz.

        Bu basın açıklaması vesilesiyle, bölücü terör örgütünün hain saldırıları sonucunda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet; yakınlarına da baş sağlığı dileriz. Bu millet tüm ihanetlere rağmen 1000 yıldır ayaktadır ve ilelebet ayakta kalacaktır. Vakit birlik zamandır. Hiçbir tahrike kapılmadan, bir ve diri olarak bu millet hainlerin cezasını verebilecek güce sahiptir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"dedi.

        (ARV-AA-Y)

        12.12.2016 13:33:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler