Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hasan Akgün: "Korkmayacağız, yılmayacağız, boyun eğmeyeceğiz"

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Bu büyük millet terörü de arkasındaki karanlık güçleri de yenecektir. Korkmayacağız, yılmayacağız ve boyun eğmeyeceğiz" dedi. Başkan Dr. Hasan Akgün, "Gün kenetlenme günüdür, gün Türkiye'nin ve Türk milletinin günü gösterme günüdür" diye konuştu.

        Beşiktaş'ta düzenlenen CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, milletvekilleri, belediye başkanları, CHP ilçe başkanları, partililer ve vatandaşların katıldığı "Teröre Lanet" yürüyüşüne Dr. Hasan Akgün de katıldı. Beşiktaş'tan hain saldırının olduğu stadyuma kadar yürüyen Başkan Dr. Akgün, açıklamalarda bulundu.

        Başkan Hasan Akgün şöyle konuştu: "Öncelikle bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Terörün çirkin ve cani yüzünü İstanbul'da, yine gördük. Teröristler, sadece polisimize ya da bir grup masum vatandaşlarımıza saldırmamaktadır. Saldırı tek tek hepimizedir. Saldırı Türkiye Cumhuriyeti'ne ve Türk milletinedir. Bu ülke yarasını sarmayı bilir, bu milletin başını önüne eğemezsiniz. " Dr. Hasan Akgün, "tarifsiz acılar içindeyiz ancak bu acıyı da milletçe birlik ve beraberlik halinde aşacağız" dedi. Türkiye'yi hiçbir gücün demokrasi ve hukuk yolundan uzaklaştıramayacağını söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, "Aziz milletimize sabır ve metanet diliyorum" diye sözlerini tamamladı.

        (EY-ÖK-Y)

        12.12.2016 14:07:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler