Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediyesi'nden 'Elden ele kitap okuyalım' kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Kitap okumanın önemine değinen ve eğitime verdiği büyük katkılarla gündeme gelen Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın ilçe genelindeki tüm okullarda "Elden ele kitap okuyalım" projesini başlatarak kitap dağıtımı gerçekleştiriyor.

        Elden Ele Kitap Okuyalım projesi ile çocukların kitap dostluğunu pekiştirmek ve kitap okuma alışkanlığına katkıda bulunmak amacıyla ilk uygulamaya Şehit Cafer İlkokulu ve Ortaokulunda başlandı. Kampanya sürecinin startını veren Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın sınıf sınıf gezerek öğrencilere kampanya hakkında bilgi verdi.

        Kitap okumanın yaygınlaşmasını, okunan kitaplardaki bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasını hedeflediklerini vurgulayan Başkan Ümmet Akın; "Başarılı bir hayatın temelinde okumak yer almaktadır. Bu kapsamda siz değerli öğlencilerimiz için 'Elden Ele Kitap Okuma' kampanyası başlattık. Okuduğumuz her kitap bizim için farklı dünyalara açılan pencerelerdir. Her kitapta ufkumuzu genişletecek, bize katkı sağlayacak engin bilgiler vardır. Okuyan, okuduğunu anlayan ve anlamlandıran bireyler yetiştirmek için, küçük yaştan itibaren okumayı yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Size dağıttığımız bu kitaplar kişisel gelişim kitaplarıdır. Dolayısıyla bir çırpıda okuyup bitirebileceğiniz bu kitaplar hem bireysel gelişiminize katkı sağlayacak hem de elden ele bu kitapları dolaştırarak aranızda kitap dostluğunun oluşacağını düşünüyorum. Bu kişisel gelişim kitaplarının devamı gelecek ve bu sayede sınıf kütüphanesini de oluşturmuş olacağız. Sizlerdeki okuma alışkanlığına destekte bulunmak ve daha bilinçli bir nesil yetişmesi adına gereken tüm desteği vermeye hazırız. Yarınlara güvenle bakan bir Germencik için 'Elden Ele Kitap Okuma' kampanyasında her öğrencimizin bu kişisel gelişim kitaplarını okumasını ve bilgi deneyimlerini diğer arkadaşları ile paylaşması temennimizdir. Sizlere başarılar diliyorum." dedi.

        (MB-Y)

        12.12.2016 15:10:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler