Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polis dolandırıcılara karşı vatandaşı broşürle uyardı

        (Fotoğraflı)

        Ali Çakmak

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde polis, dolandırıcılara karşı halkı bilinçlendirmek için broşür dağıttı.

        Türkoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğünde Komiser Vekili Nevzat Boyraz ile görevli polis memurları ilçedeki mevcut bulunan camilerde, okul önlerinde, pazar alanlarında ve çarşı merkezinde vatandaşlara dolandırıcılarla ilgili bilgiler vererek broşür dağıttı.

        Boyraz, yaptığı açıklamada, "Bazen vatandaşlarımız uyarılarımızı göz ardı ediyor. Bizde bıkmadan usanmadan vatandaşlarımızı uyarmaya devam ediyoruz. Bugün de camilerde, okullarda, pazar alanlarında ve çarşı merkezlerinde broşür dağıtımı yaparak vatandaşlarımıza uyarılarda bulunduk. Savcı, hakim, polis, asker kesinlikle hiçbir kimseden para talep etmez. Bu şekilde birileri eğer sizi arıyorsa mutlaka bu kişi dolandırıcıdır. Hiç vakit kaybetmeden o kişiye de tamah etmeden hemen polisi aramalısınız" dedi.

        (ALÇ-Y)

        12.12.2016 16:20:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler