Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'den başsağlığı ziyareti

        - MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil; "Terörün tek çözümü idamdır"

        (Fotoğraflı)

        Bülent Velioğlu

        BOLU (İHA) - İstanbul Beşiktaş'da 33 polisin ve 8 vatandaşın şehit olduğu hain saldırı sonrası MHP Bolu İl Başkanı Âdem Evcil, Ülkü Ocakları Bolu Başkanı İsmail Akgül ve parti teşkilat mensupları Bahçelievler İzzet Baysal Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

        İstanbul'da meydana gelen hain saldırı sonrasında Bolu'da bulunan polis merkezine taziye ziyaretinde bulunan MHP Bolu İl Başkanı Âdem Evcil, "Biz MHP olarak her daim güvenlik güçlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim çocuklarımız gülsün diye kendi çocuklarını yetim bırakan yiğitler. Buradan hükümet yetkililerine sesleniyorum. Fabrika yaparak, okul açarak, yatırım yaparak, çözüm süreci ile terör sorununun çözülemeyeceğini anlamış olmanız gerekir. Terörün tek çözümü vardır oda idamdır. Teröre sempati duyan, selam veren, para veren, gönül veren her kim olursa olsun vatana ihanetten yargılanıp idam edilmelidir. İdama bakışımız net ve bellidir. MHP, İmralı canisinin asılması konusunda tavrını gösterirken, karşımızda oluşan gökyüzü koalisyonu tavrını belli etmiştir. Madem idama ihtiyaç var, milletimiz bunu istemekte, o halde fuzuli konuşmaya, kaçak güreşmeye gerek yok. AKP hazırsa, MHP dünden razı. Hükümet hazırsa gelin bu işi bitirelim" ifadelerini kullandı.

        (BV-İÇ)

        12.12.2016 16:39:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler