Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hukukçular Kartal'da dayanışma yemeğinde bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Hukukçular Derneği'nin geleneksel dostluk ve dayanışma yemeği, Kartal Belediyesi Ada Kartal Hotel'de gerçekleşti.

        Ada Kartal Hotel'deki yemeğe Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz, Sitova Belediye Başkanı Sezgin Basri Ali İbrahim, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Hukukçular Derneği Başkanı Av. Gazi Uzun ve avukatlar katıldı. Uzun, yaptığı konuşmada, "Bu güzel tesisi bize tahsis eden Kartal Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hep bizlerin yanında olduğunu ve verdiği desteği biliyoruz" dedi.

        Başkan Altınok Öz de yaptığı konuşmada, "Biz Kartal Belediyesi olarak baroya bir yer tahsis ettik. Kartal halkına iyi bir hizmet vereceğinden eminiz" diye konuştu.

        Yemeğin sonunda Kartal Hukukçular Derneği tarafından Başkan Öz'e plaket takdim edildi.

        (ÖY-CC-Y)

        12.12.2016 18:33:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler