Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Bünyan İlçe Başkanlığından Emniyeti ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve beraberindeki heyet, Beşiktaş'ta yaşanan saldırı sonrasında Bünyan İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Burada İlçe Emniyet Müdürü Aydemir Şahin ile görüşen Başkan Gökçe, başsağlığı dileğinde bulunarak, "Teröristler ve teröre sırtını dayanan herkes bunun hesabını verecektir. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan bu alçaklar cezalandırılarak bu hainliklerini çok ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı kahraman polislerimiz ve diğer yaralılara ise acil şifalar diliyorum." dedi.

        Başkan Gökçe ve beraberindekiler daha sonra ilçe emniyet müdürlüğünde görev yapan polislere karanfil dağıttı.

        (AG-SK)

        13.12.2016 09:39:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler