Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        25 yıldır açılmayan yol Musular sakinlerinin hizmetine sunuldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti'li Köşk Belediyesi, ilçede 25 yıldır açılamayan yolu Musular sakinlerinin hizmetine sundu.

        Menteşeler Mahallesi Muhtarı Fatih Aydın, "Yaklaşık 25 yıldır açılmayan Menteşeler Menteşeler Mahallesi Musular mevkinde ikamet eden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yeri sakinlerimiz yıllardır evlerine patika ve diğer yollar üzerinden engeller ve mevsim koşulları şartlarının zorlandığı sebeplerle güçlük çekiyorlardı. Köşk Belediyesi'nin katkılarıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Teknik ekip ve araç desteği ile bizlere yardımını esirgemeyen Köşk Belediye Başkanımız Rıfat Kadri Kılınç'a şahsım ve mahallem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

        "Yol medeniyettir"

        Medeniyetin insan yaşamına erişiminin yolun güzergâhından geçeceğini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ise,"Yol medeniyettir, bunun erişiminin sağlanması halkımıza hizmetin sunulması demektir" dedi.

        Başkan Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğünce gerekli çalışmaların acilen başlanarak yol çalışlarının yapıldığını belirtti. Menteşeler Mahallesi Muhtarı Fatih Aydın, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ı ziyaret ederek muhtarlık ve mahalle sakinleri adına teşekkürlerini iletti.

        (MB-Y)

        13.12.2016 09:55:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler