Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Urla'da İlkay Matlı Parkı açıldı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla'nın Çeşmealtı Mahallesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İlkay Matlı'nın kendi adını taşıdığı " İlkay Matlı Parkı" Urla Belediyesi tarafından Çeşmealtı Mavi Plaj'da açıldı.

        Açılışa Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve eşi Günay Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz, İlkay Matlı'nın ailesi ve Urla halkı katıldı.

        Parkın açılış kurdelesini Başkan Sibel Uyar, İlkay Matlı'nın ailesi ile birlikte kesti. İlkay Matlı isminin sonsuza dek yaşamasını istediklerini belirten Uyar, "Parka hep birlikte sahip çıkalım. Çocuklar burada oynadıkça onunda ruhu burada şad olsun" diye konuştu.

        Bir anne olarak hem mutlu oldum hem de çok gurur duydum diyen İlkay Matlı'nın annesi Nuray Matlı, böyle bir duygu yaşattığı için Başkan Sibel Uyar'a teşekkür ederek oğlunun gitarını hediye etti.

        İlkay Matlı kimdir?

        8 Haziran 1993'de Urla'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Albay Çolak İbrahim Bey ve EGİAD İlköğretim Okulunda bitirdi. Mithatpaşa Meslek Lisesinde devam etti. BMC'de stajyer iken, 3 Aralık 2011 günü Çeşmealtı'nda bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

        (MY)

        13.12.2016 09:56:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler