Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa'da Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon konferansı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon konulu konferans düzenlendi.

        Şanlıurfa Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hilvan, Ceylanpınar ve Viransehir ilçelerinde Eğitimde Etkili İletişim ve Motivasyon konulu konferans düzenlendi. Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan tarafından 8 ve 12'inci sınıf öğrencilerine yönelik Sınav Stresini Yenme ve Motivasyonla ilgili, öğretmenlere yönelik ise kişiler arası etkili iletişimin nasıl olması gerektiği konulu konferans verildi. Konferansta öğrenci ve öğretmenlere seslenen Sıtkı Aslanhan, insanların giderek birbirlerine karşı yabancılaşmaya başladığına dikkat çekerek, "Aile içinde bireyler birbirleriyle konuşmaz oldu. Anne dizilerle, çocuklar bilgisayar ve telefonlarla, babalar da kahvelerde yaşam sürdürür hale geldi" dedi. Konuşmasında genç yaşta beyin kanamasından kaybettiği arkadaşına duyduğu özlemi dile getiren Aslanhan, tüm insanlara sevdiklerine sımsıkı sarılmalarını, bugün hayatta olanların her an olmayabileceğini, hayatta kimseyi kırmamak gerektiğini ve sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemekten çekinmememiz gerektiğini söyledi.

        Konferansların Şanlıurfa'nın bütün ilçelerinde düzenleneceği belirtildi.

        (Şİ-SD-Y)

        13.12.2016 11:47:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler