Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskihisarlılar pazaryerine kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Eskihisar Mahallesi'nde yapımı süren kapalı pazaryeri inşaatını inceledi.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Eskihisar Mahallesi'ne kapalı pazaryeri kazandırılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, inşaat çalışmalarının devam ettiği Eskihisar kapalı pazaryerini inceledi. Pazaryeri ile ilgili bilgi veren Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana Merkezefendimiz sınırları içerisinde alışverişin daha kaliteli yapılabilmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz. Birçok mahallemize sayısız kapalı pazaryerleri kazandırdık. Bugün burada incelemesini yaptığımız Eskihisar pazaryerimizde bu kapalı pazaryerlerimizden biri. İnşallah burayı en kısa sürede yapıp teslim etmiş olacağız. Eskihisarlılarımız burayı sadece pazaryeri olarak değil, sosyal etkinliklerle düğünlerde, sünnetlerde ve toplantılarda kullanılabilecek. Kapalı pazaryerimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        Yaklaşık 200 bin lira maliyetle yapılan pazaryeri 800 metrekarelik bir alana sahip. Pazaryerinde 29 tezgâh, 12 müstahsil yer alacak.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.12.2016 15:54:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler