Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Olağan Meclis Toplantısı Aralık Ayı Dönemi 1.Birleşimi Yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, Aralık 2016 Dönemi 1. Birleşimi gerçekleşti.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı kapsamında, Aralık 2016 Dönemi 1. Birleşimi, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımlarıyla, Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

        Meclis toplantısında, oluşturulan gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyonlara havale edilen diğer dosya ve evraklar değerlendirildi.

        Toplantının bitimiyle birlikte Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli ve Üyeleri makamında ağırladı. Yapılan toplantıda ilçe belediyelerin çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

        (HLD-MEF-Y)

        13.12.2016 16:34:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler