Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskil Belediye Başkanı Alçay'dan polislere taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, meclis üyeleri ile beraber İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kılıçoğlu ve görevli polislere taziye ziyaretinde bulundu.

        Başkan Alçay ziyarette yaptığı konuşmada, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis ve sivil vatandaşların ülke genelinde büyük bir üzüntüye yol açtığını belirtti. Terör saldırısını lanetlediğini ifade eden Belediye Başkanı Niyazi Alçay, "Teröre destek veren ve bu saldırıları gerçekleştirenler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Millet olarak çok önemli badirelerden geçiyoruz. Fakat inanç, iman, vatan ve millet sevgisiyle bu badireleri atlatacağız. 15 Temmuz'da denediler olmadı. Hain terör saldırıları ile amaçlarına hiç ulaşamayacaklar çünkü bu milletin birlik ve beraberliği, dik duruşu bunlara gereken cevabı vermektedir" dedi.

        Eskil İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kılıçoğlu ise, Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ın iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de hep yanlarında olduğunu ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti.

        Ziyarette Başkan Alçay, başsağlığı dilediği polislere karanfil verdi.

        (YC-AH-Y)

        13.12.2016 16:43:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler