Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cide Ülkü Ocakları, polislere karanfil dağıttı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salman

        KASTAMONU (İHA) - Cide Ülkü Ocakları, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, görev yapan polislere karanfil dağıttı.

        İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısı nedeniyle Cide Ülkü Ocağı, teröre lanet yürüyüşü gerçekleştirdi. Cideli ülkücüler, Cide İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar sürdürdükleri yürüyüşlerinde emniyet mensuplarına taziyede bulunup karanfil dağıttılar.

        Cide Ülkü Ocağı lokalinde örgütlenen ve buradan yola çıkan grup, Cide Ülkü Ocağından Cide İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Polisimize uzanan eller kırılsın" sloganlarıyla yürüdü. Cide Ülkü Ocakları, Cide Emniyet Müdürlüğünde görevli bulunan polislere karanfil vererek başsağlığında bulundular.

        Cide Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Seyrani Filikçi, "Türk polisi bizim canımız kanımız onurumuzdur. Bugün canımız yanıyor, Vatan evlatları toprağa düştü. Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı polis memurlarımıza acil şifalar diliyorum. Allah bize bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Ülkücü gençler, Vatanını aziz bilip kolluk kuvvetlerine her konuda yardımcı olacaktır. Her ülkücü vatanı için ölmeye hazırdır" diye konuştu.

        Cide İlçe Emniyet Müdür Vekili Emre Mutlu ise, Cide Ülkü Ocaklarına ve Cideli vatandaşlara ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, yapılan anlamlı ziyaretlerin emniyet personeli olarak kendilerini çok duygulandırdığını söyledi. Mutlu, "Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet daim olması için, Türk Polis Teşkilatının kanının son damlasına kadar vazifesinin başında olacağını kaydetti.

        (Vİ-AY)

        13.12.2016 17:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler