Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü karanfillerle donatıldı

        - Beyoğlu "#PolisiminYanındayım" dedi

        - Beyoğlu Belediyesi'nden "Polisimin Yanındayım" kampanyasına destek

        (Fotoğraflı)

        Hülya Keklik - Mehmet Başa

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'ta yaşanan terör saldırı sonrası başlatılan #PolisiminYanındayım kampanyasına destek veren Beyoğlu Belediyesi, ilçe emniyetinin kapısını karanfillerle donattı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Polisimize yapılan saldırıların devletimize olduğunun farkındayız"dedi.

        Beşiktaş'ta Cumartesi akşamı gerçekleşen hain terör saldırısının ardından başlatılan #PolisiminYanındayım kampanyasına bir destek de Beyoğlu Belediyesi'nden geldi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ilçe emniyetini ziyaret ederek Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ve beraberindeki polislere moral verdi. Başkan Demircan kendisini karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Kılıç'a sarılarak başsağlığı diledi. Kampanyaya bir çok ünlü isim ve futbolcu destek vermiş polislerle çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylamıştı. Kampanya kapsamında Beyoğlu Belediyesi, ilçe emniyetini karanfillerle süsleyerek "polisimin yanındayım" mesajı verdi. Başkan Demircan'a ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Harun Muş, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri Beyoğlu esnafı ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

        "Polisimize yapılan saldırıların devletimize olduğunun farkındayız"

        Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı ziyarette açıklamalarda bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Polisimize olan bu saldırılarının devletimize olan bir saldırı olduğunun farkındayız. Devletimiz bizim varlığımız, birliğimiz ve sürekliliğimiz için var. Dolayısıyla bunların sembolik insanımız, milletimizi bölmek, dağıtmak üzere yapılmış planlı bir saldırı olduğunun da farkındayız. Bütün milletimiz bunun vicdanında kalbinde acısını hissetti, bütün evlere bu acı düştü. Cenab-ı Allah'tan şehit kardeşlerimiz için rahmet diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın başı sağ olsun. Biz polisimizin yanındayız. Çünkü onlar canlarıyla başlarıyla bizim güvenliğimiz için çalışıyorlar. Bütün millet bu saldırıdan sonra hem terörü lanetliyor hemde polisinin yanında olduğunun mesajını net olarak veriyor. Cenabı Allah işlerinde polis kardeşlerimize yardım etsin, iyi ki varlar" dedi.

        "Biz sizlerin çocuklarıyız ve sizler için ölmek bizim için şereftir"

        Beyoğlu Belediyesi'nin desteklerinden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, "Sayın Başkanımdan ve Beyoğlu esnafından böyle bir incelik göstererek yanımızda oldukları için şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ediyorum. Biz Emniyet Teşkilatı olarak halkın içinden koptuk, geldik görev yapıyoruz. Sizlerin çocuklarıyız ve sizin için ölmekte bizim için en büyük şereftir. Biz teşkilat olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde, milletimizinde hizmetindeyiz. Bunu da dağa taşa herkese haykırıyoruz. Her yapılan bu menfur saldırılar bizim saflarımızı birleştirmek ve vatandaş, polis, asker daha çok kenetlenmemize başka bir vesile olacaktır. Başaramayacaklar, Allah'ın izniyle bunların hepsinin hakkından geleceğiz" diye konuştu.

        (HK-HB-AŞ-Y)

        13.12.2016 17:45:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler