Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaca'da siyasi partilerden örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Alaca ilçesinde siyasi partiler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, görevli personellere destek verdi.

        İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırının ardından AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Çimen ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarette siyasi parti başkanları İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış'a taziyelerini iletirken, yaşanan olayın ülke genelinde büyük bir üzüntüye sebep olduğunu, bu yaşanan hain terör saldırısının son olması temennisinde bulundular. Bu ülkeyi kimsenin bölemeyeceğini dile getiren ilçe başkanları, her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarının altını çizdiler.

        İlçe Emniyet Müdürü Mutlu Cenkış ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, emniyet teşkilatı olarak görevlerinin başında olduklarını belirtti. Ülkenin birliği ve beraberliği, toplumun huzur ve refahı için canlarını seve seve feda edeceklerini ifade eden Cenkış, bu duyarlı davranışlarından dolayı ilçe siyasi parti başkanlarına teşekkür etti.

        İlçe Başkanları, ziyaret sonunda İlçe Emniyet Teşkilatı'nda görev yapan personellere tatlı ikramında bulunuldu.

        (MMY-BÖ)

        13.12.2016 18:30:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler