Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu kışa hazır

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi, İstanbul'u etkisi altına alan kar yağışı için hazırlıklarını tamamladı. Yoğun kar yağışına karşı ilçenin pek çok noktasında yol açma ve tuzlama ekipleri 7/24 hazır bekletiliyor.

        İstanbul'a yılın beklenen ilk karı düşerken, Beyoğlu Belediyesi vatandaşların kış mevsimini sorunsuz geçirmesi ve şehir hayatının normal seyrinde devam etmesi için tüm hazırlıklarını tamamladı. Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinin ortaklaşa yürüteceği çalışmada, 200'e yakın personel görevlendirildi. Üç vardiya halinde çalışacak olan ekipler, ilçenin 45 mahallesinde başta ana arterler olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda hazır bekletiliyor.

        1800 ton tuz ve 100 ton solüsyon stoku

        Belediye ekipleri 3 kar küreme, 5 tuzlama, 5 iş makinesi, toplam 1800 ton tuz ve 100 ton solüsyon stoku ile çalışmalarını sürdürecek. Ekipler özellikle eğitim kurumları, ibadethaneler, kamu kurum ve kuruluşları ve vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda programlı ve periyodik olarak çalışmalarına devam edecek.

        Ekipler özellikle gece saatlerinde ve sabaha karşı beklenen olası donlanmaya karşı tuzlama çalışmaları ayrıca üst geçitler, otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahale çalışmalarına ağırlık verecek. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, vatandaşların mağdur olmamaları konusunda Beyoğlu'nda gerekli tedbirlerin alındığını belirterek, 7/24 hazır bekleyen karla mücadele ekiplerine 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi.

        (EY-SO-Y)

        13.12.2016 20:08:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler