Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrika'ya hayat veren sergi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler Belediyesi ile Deniz Feneri Derneği ortaklığıyla düzenlenen "Sanat İyilik İçin" karma hat sergisinin açılışı gerçekleşti.

        Esenler Belediyesi ile Deniz Feneri Derneği ortaklığıyla Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen ve 43 eserden oluşan serginin açılışına; Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Taşçı, Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Deniz Feneri Genel Başkan Yardımcısı Turan Yalçın, Deniz Feneri Genel Başkan Sekreteri Coşkun Yıldız, Deniz Feneri Genel Müdürü Ali Karayılan, Hattat Mahmut Şahin, Hattat Serap Tepedelen, Hattat İsmail Bülbül, Hattat Nesrin Uzar ve Hattat Hüseyin Seyhan Fidan katıldı.

        Afrika'ya mescid ve su kuyusu yapılacak

        Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonuyla gerçekleşen "Sanat İyilik İçin" karma hat sergisinde Esenler; Mahmut Şahin, İsmail Bülbül, Serap Tepedelen, Nesrin Uzar ve Hüseyin Seyhan Fidan gibi Türkiye genelinden birçok hattatın eserine ev sahipliği yapıyor. Sergiden elde edilecek gelirle Afrika'ya su kuyusu açılacak ve mescit yapılacak. Sergi 20 Aralık tarihine kadar saat 10.00 ile 17.00 arası gezilebiliyor.

        (HB-HA-Y)

        14.12.2016 10:35:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler