Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Pınarbaşı'dan emniyet teşkilatına taziye ziyareti

        - Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı:

        - "Milletimiz, askeri ve polisiyle bir bütün olarak terör belasının üstesinden gelecektir"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit düşen polis memurlarının meslektaşlarına taziye ziyaretinde bulundu.

        AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar, Halfeti İlçe Başkanı Muzaffer Acar, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muzaffer Kurt ve teşkilat mensuplarıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürü Cafer Sadık Doğan'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası stadyumun hemen yanında peş peşe gerçekleşen iki ayrı terör saldırısında şehit düşen polis memurları için başsağlığı diledi.

        Pınarbaşı, "Bizlerin huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçlerimize yönelik bu hain saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyoruz. Saldırıda şehit düşen polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm milletimizin başı sağ olsun" dedi.

        "Teröre teslim olmayacağız"

        Türkiye'yi bölüp parçalamayı hedefleyen bu tür terör saldırılarının asla hedefine ulaşamayacağını belirten Pınarbaşı, "Bu menfur saldırı, milletimizi birbirine her zamankinden daha fazla yaklaştırmış ve kenetlemiştir. Milletimiz, askeriyle polisiyle bir bütün olarak, bu terör belasının da üstesinden gelecektir. Bizler, yaşadığımız acılara rağmen, ülkemizin istikrarını ve huzurunu bozmak isteyenlerden korkmayacağız, yılmayacağız ve teröre asla teslim olmayacağız. Bu saldırıları gerçekleştiren terör örgütleri ve arkalarındaki güçlere karşı dik duruşumuzu sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün birimlerini de tek tek gezip taziyelerini sunan Pınarbaşı ve beraberindekiler, daha sonra ise çeşitli noktalarda nöbet tutan polisleri ziyaret ederek destek oldu.

        (Şİ-BRN-Y)

        14.12.2016 10:41:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler