Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarılı öğrencilere 'cam terası' gezisi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Sofular Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, TEOG'daki başarıları sebebiyle 'gezi organizasyonu' ile ödüllendirildi.

        Sofular Ortaokulu idaresi tarafından öğrenciler için Uşak Ulubey Kanyonu ve Uşak Arkeoloji Müzesi'ne gezi düzenledi.

        TEOG sınavında 84,5 ortalama elde eden Sofular Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okul idaresi tarafında Uşak Ulubey Kanyonuna ve Uşak Arkeoloji Müzesine geziye götürüldü. Öncelikle dünyanın ikinci büyük kanyonunu cam terastan izleyen öğrenciler ardından Uşak Arkeoloji Müzesinde Karun hazinelerini ve Uşak'ın kültür varlıklarından örnekler bulunan eserleri gözlemledi.

        Gezi hakkında görüşlerini aldığımız Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erdi Sungur, "Öğrencilerimiz dönem başından beri haftanın yedi günü okula gelerek ve evde yapmış olduğu çalışmalarla TEOG sınavına iyi bir şekilde hazırlandılar. Bugün yapmış olduğumuz gezi ile hem öğrencilerimize bir sürpriz yapmış olduk, hem de öğrencilerimizin kültür ve bilgi birikimlerini artırdık" dedi.

        8. sınıf öğrencisi Etem Güçlü ise, "Cam terasta 131 metre yüksekte yürürken dünyanın en büyük ikinci kanyonunu seyretmek tarif edilemez bir duygu. Bu duyguyu bize yaşatan okul idaremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz" dedi. (MB-EFE)

        14.12.2016 11:07:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler