Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da eğitime bir gün ara verildi

        MALATYA (İHA) - Malatya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Malatya Valiliğinden yapılan açıklama ile merkezdeki okullarda öğleden sonra tatil edildi.

        Malatya Merkeze yılın ilk karı düştü. Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Gece geç saatlerde başlayan kar yağışı etkisini sürdürürken Kuluncak ve Arapgir ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

        Konuyla ilgili Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, ''İlçelerimizde Kaymakamlıklarca Taşımalı Eğitim 1 günlüğüne (14 Aralık 2016) Tatil edilmiştir.Şehir merkezi ve merkez ilçelerimizde yoğun kar yağışının devam etmesi ve akşam saatlerinde don olayı ve buzlanma beklenmesi, ikili eğitim yapan okullarımızda eğitim gören öğrencilerin hava karardıktan sonra dağılması nedeniyle 14 Aralık 2016 Çarşamba günü öğleden sonra okulların tatil edilmesi kararlaştırılmıştır" denildi.

        (ZIG-BRN-Y)

        14.12.2016 11:47:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler