Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reşadiye'de polise destek

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - İstanbul'da yaşanan terör saldırısı sonrasında Türk Polis Teşkilatı'na ülke genelinde olduğu gibi Tokat'ın Reşadiye ilçesinde de moral ve destek ziyaretleri devam ediyor.

        Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, Hakim Mehmet Sami Uzun, Cumhuriyet Savcısı Burak Şimşek ve daire amirleri ile birlikte, İstanbul'da düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda 36'sı polis 44 kişinin şehit olması olayı sonrasında Reşadiye İlçe Emniyet Amirliği'ne taziye ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında ilçe emniyet amirliği personeli ile tokalaşan Kaymakam Faruk Erdem, Gençlik Merkezi ekibinin hazırlamış olduğu çiçek ve kaşkol hediye ederek, "Emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız, şer güçleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır" dedi.

        (Nİ-SLH-Y)

        14.12.2016 12:14:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler