Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Varto'da karla mücadele çalışması

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş'un Varto Belediyesi, etkili olan kar yağışının ardından akşam saatlerinden beri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Varto ilçesinde hayatı adeta felç eden kar yağışının ardından Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin'in talimatıyla kapalı olan alanların temizlenmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Varto Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Menduh Işık, kar yağışının hemen ardından süratle yolları açtıklarını belirterek, "Ardından şehir içerisinde biriken karları kamyonlarla ilçe merkezi dışına taşıyoruz. Yani araçlarımız gece gündüz hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyorlar. İki kamyon daha kiraladık. Son yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. 1 greyder, 4 kepçe, 3 kamyon ve 20 personelle çalışıyoruz. Şu anda şehrin bazı yerlerinde topladığımız karları ilçe dışına taşıyoruz" dedi.

        (FÇ-MSA-Y)

        14.12.2016 12:28:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler