Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ağrı'da önlük giyme töreni

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Genç

        AĞRI (İHA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri, düzenlenen törenle önlük giydiler.

        Kültür ve Kongre Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halise İnci Gül, Erzurum Eczacılar Odası Ağrı Temsilciliği üyeleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. Önlük giyme programında konuşan Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halise İnci Gül, "Öğrencilerimizin nasıl heyecanlı olabildiklerini görebiliyorum. Bu heyecan hiç gitmesin. Daha birinci sınıf olarak yolun başındasınız. Güzel bir meslek olan eczacılık her ne kadar yıpratılmaya çalışılsa da kamuoyunda halen daha değerini koruyan, saygın bir meslek ve sağlık danışmanlığıdır. Sıcak, enerjik olan hocalarınızla önünüzdeki bu 5 yılı mutlu, güzel geçirmenizi diliyorum" diye konuştu.

        Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal'ın Prof. Dr. Gül'e teşekkür belgesi vermesi ve öğrencilerin eczacı önlüklerini giymeleri ile sona erdi.

        (AG-MSA-Y)

        14.12.2016 13:57:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler