Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Büyükşehir Belediyesi, irtibat noktası açtı

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek ve vatandaşlardan gelen istek, şikayet, görüş ve önerileri daha hızlı cevaplayabilmek amacıyla ilk irtibat noktasını hayata geçirdi.

        Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılan ilk irtibat noktası, merkez Yenişehir ilçesindeki Forum Mersin Alışveriş Merkezi önünde faaliyete başladı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, "Forum AVM'den sonra 2017 yılı içerisinde faaliyete geçecek olan irtibat noktaları, Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara açılan kapısı olacak. İrtibat Noktası ile vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne kolayca ulaşabilecek, talep, istek ve şikayetlerini daha hızlı iletebilecek" denildi.

        İrtibat Noktası'nın, vatandaşların belediye binalarına gitmelerine gerek kalmadan Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile yerinde hizmet vereceği belirtilen açıklamada, "Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile vatandaşların istek, talep ve şikayetleri online olarak sisteme aktarılıyor. İrtibat Noktasına şikayetini ileten vatandaşlara takip numarasının olduğu bilgilendirme mesajı otomatik olarak gönderilirken, aynı zamanda istek ve şikayetler sistem üzerinden ilgili daire başkanlıklarına iletiliyor. Daire Başkanlıkları tarafından saha ekiplerine gönderilen şikayetler incelenerek, çözüme kavuşturulanlar hakkında ilgili vatandaşa sistem üzerinden bilgilendirme mesajı gönderiliyor. Sözlü şikayetlerin yanı sıra Hizmet Talep Yönetim Sistemi ile işleyişi aynı olan Whatsapp İhbar Hattı ile de vatandaşlar fotoğraf ve video aracılığı ile istek, talep, şikayet ve önerilerini Büyükşehir Belediyesi'ne iletebiliyor" ifadeleri kullanıldı.

        Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin İrtibat Noktası hizmetinden oldukça memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise şehrin en işlek noktalarından biri olan Forum AVM önünde hizmet vermeye başlayan bu uygulamanın hem zaman hem de kaliteli ve hızlı hizmet almak açısından iyi düşünülmüş bir hizmet olduğunu belirttiler.

        (KYM-Y)

        14.12.2016 15:02:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler