Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklere çevre bilinci aşılanıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, çevreci yatırımlarının yanı sıra genç beyinlerde çevre bilincini oluşturmak ve çevrenin temiz tutulmasını sağlamak amacıyla başlattığı eğitim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Gölmarmara'da 3'üncü sınıf öğrencilerine yönelik çevre bilinci, atık kavramı ve geri dönüşüm konularında seminer verildi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Gölmarmara'da gerçekleştirilen çevre bilinci eğitimi, ilk olarak Kayapınar İlköğretim Okulu öğrencilerine verildi. Öğrencilere çevre bilinci, atık kavramı ve geri dönüşüm konularının eğlenceli bir dille anlatıldığı seminerde, minikler de merak ettikleri konuları semineri veren görevlilere yöneltti. Eğitim programı daha sonra Atatürk İlköğretim Okulu ile devam etti. İlkokul 3'üncü sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen seminerde, geri dönüşüm uygulamalarının ne şekilde yapıldığı, evsel atıkların nasıl ayrıştırıldığı, atıkların çevreye zararları ve çevreyi temiz tutmak için yapılabilecekler anlatıldı. Seminer sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere çevre bilincini anlatan yayınlarından da hediye etti.

        (SC-Y)

        14.12.2016 16:06:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler