Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulu'da okullara bir gün kar tatili

        (Fotoğraflı)

        Ömer Keleş

        KONYA (İHA) - Konya'nın Kulu ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından ilçede okullar bir gün süreyle tatil edildi.

        Dün, saat 20.00 sıralarında başlayan kar yağışı, sabah saatlerinde yerini tipiye bıraktı. Kar yağışı nedeniyle Kulu Makas ve Ömeranlı Mahallesi ve Cihanbeyli yakınlarına kadar olan karayollarında buzlanma meydana geldi. Kulu İlçe Trafik ekiplerinin haber vermesiyle karayolları ekipleri tarafından yollarda tuzlama çalışması yapıldı. Trafik ekipleri, ağır vasıta araçlara buzlanma nedeniyle zincir takmaları, diğer araç sürücüleri de dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının ardından yüksek kesimlerde kar kalınlığının 6-7 santimetreye ulaşırken, hava sıcaklığının eksi 5'lere kadar düştüğü öğrenildi.

        Öte yandan, Kulu Kaymakamlığı tarafından belediye hoparlörlerinden yapılan anonsta ilçedeki okulların bir gün süreyle tatil edildiği duyuruldu.

        (ÖK-AH-Y)

        14.12.2016 16:16:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler