Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Polatlıspor Kulübü Başkanı Zeki Taşer, kulübün kötü gidişatını değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Hamza Kabasakal

        ANKARA (İHA) - Polatlıspor Kulübü Başkanı Zeki Taşer, Polatlı'da spora belediye tarafından siyaset bulaştırıldığını söyledi.

        Polatlıspor Kulübü Başkanı Zeki Taşer, kulübün kötü gidişatı hakkında açıklamalarda bulundu. Polatlıspor'un içerisine siyasetin karıştırıldığını söyleyen Taşer, "Sayın Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya bize ilk geldiğinde şu cümleleri sarf etti: 'Polatlıspor, bu ilçenin takımıdır. Polatlıspor öz yurdunda garip, öz yurdunda parya olmamalıdır.' Başkan kendi kurumunda olduğu gibi bugün spora da siyaset bulaştırıp bizi ötekileştirmiştir. Bugüne kadar pek çok belediye başkanlarımız tarafından desteklenen yönetilen Polatlısporumuzu daha iyi yerlere getirmek için mücadele ettiğimiz dönemde belediye başkanının kulübümüze yaptığı baskı bu şehri yöneten bir idareciye yakışmadı. Tarihi başarılar dolu bu şehrin takımınına bizim verdiğimiz amatörce mücadele ve gayret nedeniyle belediye başkanı ve yandaşlarının yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm güçleri ellerinde bulundurma gaye ve çabası maalesef sporun birleştirici ruhuna yakışmamaktadır" şeklinde konuştu.

        "Takım iyi giderken geliri kesti"

        Bölgesel Amatör Lige kadar çıkacakları esnada Belediye tarafından tüm gelirlerinin kesildiğini iddia eden Taşer, "2 sezondur, kulüp Başkanı olarak görev yapıyorum. Göreve geldiğimizde, MHP eski İlçe Başkanı Tuncer Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Eşref Yücel'in desteği ile tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan ortak bir yönetim oluşturup Polatlıspor'u zor durumda kucakladık. Yönetim kurulumuzla ilk ziyaretimizi de Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya yaptık. Orada Başkan Yıldızkaya'nın bize ilk sözü 'Davul bende tokmak başkasında olmayacak' oldu. Daha önce verilen gerekli desteği yapacağının da sözünü vermiş, sezon sonunda başarısızlıkta takımın belediye tarafından yönetilmesini söylemiştir. Bizlerde yeni seçilmiş olmamız vesilesiyle başarısızlıkta sezon sonunda takımımızı kendisine vereceğimizi beyan ettik. Futbol takımımıza verdiği sözlerin hiç birini tutmayan Başkan Mürsel Yıldızkaya futbol takımımızın ilk yarıda Bölgesel Amatör Ligine çıkma durumu oluşmasından dolayı bize hiçbir maddi destek vermemiştir. Polatlı Spor'un Bölgesel Amatör Lig'e çıkmamasının tek sorumlusu olmuştur. Yönetime geldiğimiz günden bu yana yani yaklaşık 17 aydır Polatlı Belediyesi'nin kulubümüze yaptığı destek miktarının toplamı 30 bin TL'dir. Bunu buradan tüm kamuoyuyla ve spor camiasıyla paylaşmak istiyorum. Kulübümüz Yönetim kurulunun gayret ve çabasıyla ligde bütçeleri 600 bin ile 1 milyon TL olan takımlarla mücadelede yalnız bırakıldık" ifadelerini kullandı.

        "Hep kandırıldık, yıldırılmaya çalışıldık"

        Kandırıldıklarını ve yıldırılmaya çalışıldıklarını söyleyen Taşer, "Takıma bir otobüs vermeyen Polatlı Belediyesi var. Minik çocuklar ile ziyarete gittiğimiz ve çocukların ayakkabı isteğine evet alalım diyen daha sonra biz çocukların yanında böyle demek zorunda kaldık diyen bir yönetim anlayışı var. Maçımızı anons ettirmeyen bir anlayış var. Takımın Teknik Direktörü'nü sırf Polatlı Spor'u çalıştırdığı için işten çıkaran bir anlayış var. Kandırıldık ve yıldırmaya çalışmaktadırlar. Rabbimize hamdolsun, Polatlı halkı ve gerçekten Polatlı Spor'u sevenlerin desteği sürüyor" dedi.

        (HK-Y)

        15.12.2016 09:08:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler