Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cavit Erdoğan'dan polise taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar İlçesi Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve belediye daire amirleri, İlçe Emniyet Amirliği'ne taziye ziyaretinde bulundu.

        Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İstanbul'da yaşanan terör saldırısını sert bir dille kınarken, hain saldırıda hayatını kaybeden tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

        İstanbul'da geçtiğimiz cumartesi gecesi Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından teröristlerce düzenlenen saldırı dolayısıyla Pazarlar İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, taziyelerini iletti.

        İlçe Emniyet Amiri Müjdat Kılıç ile bir süre sohbet eden Başkan Erdoğan, adı ne olursa olsun hiçbir terör örgütünün Türk milletini bombalarla yıldıramayacağını ifade ederek, ülkenin birlik ve beraberliğine yapılan bu saldırıyı bir kez daha lanetledi. Saldırıda kahramanca şehit düşen polislere Allah'tan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Erdoğan, vatandaşların canını ve malını korumak için gece gündüz çalışan emniyet camiasının her zaman yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

        Başkan Erdoğan, "Bu millet sabırlıdır; ancak bıçak kemiğe dayandığında terör örgütlerini de onların iç ve dış destekçilerini de yok etmesini bilir. Bunu yapacak insanları, liderleri de yetiştirmesini en iyi bilen millettir. Ayrıca terör bir bumerang gibi onu destekleyen odakların üzerine günü gelince simsiyah bir bulut gibi çökecektir. Bir insanlık suçu olan terörü kim besliyor ve destekliyor ise bu lanet onların boynuna mutlaka dolanacaktır. Terörizm amacına asla ulaşamayacaktır. Türkiye'nin çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mutlaka imha edileceklerdir" dedi.

        Taziye ziyaretine gelen Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve beraberindeki Belediye daire amirlerine teşekkür eden İlçe Emniyet Amiri Müjdat Kılıç, "Teröre karşı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.(MB-EFE)

        15.12.2016 10:55:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler