Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Sarıoğlu 'don nöbeti'ndeki üreticileri ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ali Karataç

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düşmesi nedeniyle seralarda soba yakarak sabaha kadar nöbet tutan üreticileri ziyaret etti.

        Finike ilçesinde örtü altı sebze üreticileri hava sıcaklığının eksi 1 dereceye kadar düşmesi üzerine seralarda don nöbeti tuttu. Meteorolojik uyarıları dikkate alarak gündüz hazırlık yapan üreticiler seralarda dereceler 2'yi gösterdiği anda sobaları yakarak ürünlerini dondurucu soğuğun etkisinden korumaya çalıştı. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu,

        Hasyurt Mahallesi Kolaklar Mevkiinde sera üreticiliği yapan Ramazan Yeşiloğlu, İbrahim Özbek, Yaşar Aydın, Niyazi Dumrul ve Sadık Ayyıldız'ı don nöbetinde ziyaret etti. Sobalara kömür atan Başkan Sarıoğlu, "Çiftçinin dün olduğu gibi bugünde yarında yanındayız. Çiftçinin iyi gün dostu değil karagün dostuyuz. Bir nebze olsun ziyaret ederek gönüllerini almaya çalıştık. Cenabı Allah'ın şu soğuklarda çiftçilerimize kolaylık versin, ürünlerini farklı fiyatlara satarak ekonomilerine katkı sağlamalarını diliyorum" diye konuştu. Başkan Sarıoğlu, daha sonra don nöbeti için açık olan mahalle kahvesine giderek vatandaşlarla sohbet etti.

        Başkan Sarıoğlu'na Finike Belediye Meclis üyesi Kemal Gökyar ve AK parti Finike İlçe yönetim kurul üyesi Muzaffer Kemençe eşlik etti.

        (AK-SÇ)

        15.12.2016 11:51:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler