Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Altın'a veda yemeği

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tayyar

        TEKİRDAĞ (İHA) - Ankara'nın Akyurt İlçesi Kaymakamlığına atanan Malkara Kaymakamı Osman Altın için veda yemeği düzenlendi.

        Bir turistik tesiste verilen yemeğe, Malkara Kaymakamı Osman Altın, Şarköy İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Cumhuriyet Savcısı Halil Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, Malkara İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşu yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar, dernek başkanları ve basın mensupları katıldı. Yemeğe katılan davetlilerin Osman Altın'a sunduğu hediye ve plaketler ile devam eden programda, Kaymakam Osman Altın, veda konuşması yaptı. Görevi süresinde Malkara ilçesini sevdiğini ve ayrılmanın zor olduğunu ifade eden Altın, şunları söyledi:

        "Ben bundan yaklaşık 1 yıl önce tayinle buraya geldim. Geldiğimde karmaşık duygular içerisindeydim ancak Malkara'mızı daha önce duyduğumuzdan çok daha güzel, çok daha farklı görüp sizleri tanıdıktan sonra gerçekten buradan ayrılmak bir hayli zor gelecek. Birlikte çok güzel mesailerimiz oldu. Güzel işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bu zaman zarfında kısa bir sürede olsa hepinizin desteğini yakinen hissettim. Bundan dolayı herkese bir teşekkür borçluyum. Bundan sonrada devletimiz bizi Ankara Akyurt ilçesinde görevlendirdi. İnşallah burada bıraktığımız şekilde bizden sonra gelen meslektaşımızda sizlerle güzel işler yapmaya devam edecektir. Bende yeni görev yapacağım yerde milletimize hizmet yolunda yılmadan çalışmaya devam edeceğim. Değerli arkadaşlarım ülkemiz şuanda zor bir süreçten geçiyor. Yüzyılın ihaneti olarak nitelenen 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Ben o süreçte Malkara ilçemizin kadirşinas insanlarının, demokrasiyle olan bağlılıklarını ve onu koruma yolundaki azimlerini yakinen görmüş oldum. En son yaşadığımız üzücü hadisede polislerimizi ve vatandaşlarımızı kaybettik, onların ruhları şad olsun. Bizler geride kalanlar olarak tıpkı ecdadımızın vatanı bize miras bıraktığı gibi bizden sonraki gelen nesillerimize de bu vatanı medeni ve gelişmiş bir şekilde teslim edeceğiz. Bizlerin bu kararlığını ve bütünlüğünü, hiçbir güç bozamaz. Öyle ki vatanımızın dört bir tarafı kuşatma altındayken ekonomik saldırılar yapılmaktayken biz günlük hayatımızı devam ettirdiğimiz gibi, her birimiz ayrı siyasi parti görüşüne sahip olduğumuz gibi vatan ve millet söz konusu olduğunda bir araya gelebiliyoruz ve hep birlikte kararlar alabiliyoruz. İnşallah bu düşmanlarımız ve içimizde bunların iş birlikçisi olan hainler amaçlarına ulaşamayacaklar ve Türkiye Cumhuriyeti devleti geleceğe olan yolculuğuna devam edecektir. Ben Malkara hakkında her zaman iyi şeyler hatırlayacağım. Burada çok güzel anılarımız oldu sizleri tanımış olmak benim için apayrı bir onur duygusu. İnşallah birlikte çalıştığımız zaman zarfında eğer kalbinizi kırdıysam hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Benden yana varsa helal olsun. Malkara'dan bir ses bir soluk duymak bizi her zaman gururlandıracak ve mutlu edecektir. Ben bu duygu ve düşüncelerle arz-ı veda ederken sizlere hayırlı akşamlar diliyorum."

        (HT-MEF-Y)

        15.12.2016 11:52:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler