Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmancık'ta sektörlerin sorunları tartışıldı

        (Fotoğraflı)

        ÇORUM (İHA) - Osmancık'ta iş adamları ve meslek odalarının bir araya geldiği toplantıda, başta çeltik, tekstil, toprak sanayi ve turizm olmak üzere çeşitli sektörlerin sorunları değerlendirilerek rapor haline getirildi.

        Osmancık Belediyesi, Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Osmancık İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen istişare toplantısına çeşitli sektörlerin temsilcileri ile meslek odalarının başkanları katıldı.

        Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Cafer Karlı ve OSMİAD Başkanı Sakin Bilge'nin sunuş konuşmalarıyla başlayan toplantıda sektörlerin temsilcileri sorunlar ve çözüm önerileri ile yatırımları güçlendirmek için yapılması gerekenler hakkında görüşlerini bildirdi.

        Toplantıda değerlendirilen konular kayıt altına alınarak 12 maddelik bir rapor haline getirildi.

        Hazırlanan raporun Osmancık'ta ekonominin gelişmesi için yapılacak yatırımlarda karşılaşılacak sorunlara önceden tedbir alınması konusunda faydalı olacağı, mevcut sorunların çözümü amacıyla da ilgili kurumlara sunulacağı bildirildi.

        (BÖ)

        15.12.2016 11:55:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler