Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çermik Belediyesi'nden ilçe emniyetine taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Hacı Güneş

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Çermik İlçe Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanlar için ilçe emniyet müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ve beraberindekiler İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanlar için ilçe emniyet amiri Mehmet Emin Şahan'ı ziyaret ederek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Terör örgütlerinin Avrupa'nın piyonu olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu, "Terörün her türlüsüne lanet getiriyoruz. Milletimiz birlik ve beraberlikle bunların üstesinden gelecektir. Terör örgütlerinden tek tek hesap sorulacaktır. Bunların derdi, amacı Kürt meselesi değildir. Bunlar dış devletlerin piyonudurlar. Türkiye bağımsızdır, bağımsız kalacak" dedi.

        İlçe Emniyet Amiri Mehmet Emin Şahan da kurumların ve halkın yaptığı ziyaretlerin kendilerini çok memnun ettiğini ve bu tür ziyaretlerde kurumları ve halkı yanlarında hissettiklerini söyledi.

        (EK-MP-Y)

        15.12.2016 13:36:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler