Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tayinleri çıkan vali yardımcısı ve kaymakamlara veda yemeği tertip edildi

        (Fotoğraflı)

        Abdullah Aslan

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan da görev yapan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Otlukbeli Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ve Kemaliye Kaymakamı Alper Çifci son yayınlanan kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin mülki idare amirleri atama ve yer değiştirmesi kararnamesi ile Erzincan'a veda ediyorlar.

        Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Eşi Hatice Arslantaş tarafından Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Otlukbeli Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ve Kemaliye Kaymakamı Alper Çifci ve eşlerinin onuruna veda yemeği tertip ettiler.

        Düzenlenen veda programına Vali Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı, Tümgeneral Kemal Başak, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Eşi Gülnaz Başsoy, kaymakam ve eşleri ile protokol mensupları katıldı.

        Yenilen yemeğin ardından katılımcıların duygu ve düşüncelerinin alındığı programda İstanbul da ki terör saldırısını lanetleyerek, patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Otlukbeli Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ve Kemaliye Kaymakamı Alper Çifci veda konuşmalarında Vali Ali Arslantaş ile birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, ataması yapılan meslektaşlarına başarı dilediler.

        Programda konuşan Vali Arslantaş ise İstanbul da ki terör saldırısını lanetleyerek, patlamada hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

        Vali Arslantaş konuşmasının devamında; kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi ile ataması yapılan Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Otlukbeli Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ve Kemaliye Kaymakamı Alper Çifci'ye yeni görev yerlerinden başarılar dileyerek, güzel ve mutlu günler geçirmelerini diledi.

        Konuşmaların ardından Vali Ali Arslantaş, Eşi Hatice Arslantaş ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Erzincan'ı unutmamaları adına Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Otlukbeli Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ve Kemaliye Kaymakamı Alper Çifci'ye Erzincan bakırı ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

        (AA-AA-Y)

        15.12.2016 13:54:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler