Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kovancılar'da "Elimi Tutar Mısın?" Projesi

        (Fotoğraflı)

        Şemsettin Aydoğdu

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde riskli öğrencilerin topluma kazandırılması için "Elimi Tutar mısın?" projesi hazırlandı.

        Kovancılar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile riskli öğrenci gruplarının topluma kazandırılmasına yönelik başlatılan "Elimi Tutar Mısın?" projesinin tanıtımı Elazığ Valiliği toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya Vali Murat Zorluoğlu, Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğdu, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ve proje ekibi katıldı.

        Toplantıda proje ekibi, ilçede bulunan 8 bin 676 kişilik öğrenci grubu üzerinde çalışma yaptığını en fazla risk teşkil eden 100 öğrenciyi 30 kritere göre tespit ettiğini belirtti. Ayrıca, belirlenen öğrencilerin topluma kazandırılması ve adaptasyonunun sağlanması için rol modeller belirlenip öğrencilere zimmetlenmesi sayesinde öğrencilerin her türlü problemlerinin çözülmesinin hedeflendiği aktarıldı.

        Projenin ilçe için büyük önem teşkil ettiğini belirten Kovancılar Kaymakamı Hasan Gündoğu, ekip olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

        Projeyi değerlendiren Vali Murat Zorluoğlu ise," Kovancılar 'da İlçe Kaymakamının liderliğinde, İlçe Milli Eğitim teşkilatımızın bu konuları dert edinip böyle bir proje hazırlamış olmaları etkileyicidir, finansmanını sağlayıp projeyi uygulayacağız" dedi.

        (ŞA-HİV-MP-Y)

        15.12.2016 14:22:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler