Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dalaman Kaymakamı Şimşek'ten veda

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - 5 yıldır Dalaman'da görev yapan Kaymakam Yılmaz Şimşek, yayınladığı veda mesajıyla Dalaman'dan ayrılıyor. Şimşek, İstanbul Pendik Kaymakamı olarak görev yapacak.

        "Dünyanın en güzel yerlerinden birinde görev yapmak ve sıcakkanlı Dalaman halkına hizmet etmek benim ve ailem için büyük onurdu" diyerek yazısına başlayan Kaymakam Yılmaz Şimşek 'in veda mesajı şöyle;

        "30 Eylül 2011 tarihinde başladığım ve yaklaşık 5 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Dalaman Kaymakamlığı ve Dalaman Havalimanı Mülkü İdare Amirliği görevlerimi, İstanbul Pendik Kaymakamlığı'na atanmam nedeniyle tamamlamış bulunmaktayım.

        Dalaman gibi sadece ülkemizin değil doğal ve tarihi güzellikleriyle belki de dünyanın en güzel yerlerinden birinde görev yapmak ve sıcakkanlı Dalaman halkına hizmet etmek benim ve ailem için büyük onurdu. Gerçekten göreve başladığım ilk günden itibaren Dalamanlıların sıcak, içten ve samimi duygularını hep en derinden hissettim. Acı tatlı günlerimizde hep yanımızda oldular. O nedenle buradan bir ömür boyu asla unutamayacağım çok güzel dostluklarla ve anılarla ayrılıyorum.

        Dalaman Kaymakamı olarak görev yaptığım süre boyunca kanunların bana verdiği yetki ve görevler çerçevesinde Dalaman'a elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Görev yaptığım süre içerisinde hak ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya ve toplumun tüm kesimlerine eşit davranarak herkesi kucaklamaya azami derecede özen gösterdim. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturundan hareketle, temelinde hukukun üstünlüğünü, vatan, devlet ve insan sevgisi olan bir anlayışı hakim kılmak için çaba sarf ettim. Devletin şefkatli ve güler yüzünü vatandaşa yansıtmaya çalıştım.

        Bu duygularla sizlere veda ederken çalışmalarımda sürekli desteklerini gördüğüm Dalamanlı hemşehrilerime, Sayın Valimize, Milletvekillerimize, siyasi partilerimize, Sivil toplum örgütlerine, muhtarlarımıza, basınımızın değerli mensuplarına, mesai gözetmeden halkımıza en verimli hizmetleri sunabilmek için birlikte çaba sarf ettiğimiz kamu kurumlarının amir ve çalışanlarına, mesai arkadaşlarıma, adli ve askeri erkana şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

        Dalaman'da görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Dalaman'ı ve Dalamanlıları hiçbir zaman unutmayacağım. Allah'a ısmarladık."

        (CC-MB-Y)

        15.12.2016 14:42:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler