Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elmalılı Öğrencilere Kışlık Giyim Yardımı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Elmalı ilçesinde, Belediye ve AK Parti Kadın Kolları üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunuldu.

        AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan 'Sevgi Yolu Projesi' kapsamında, Elmalı Belediyesinin desteğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim yardımı yapıldı.

        Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, AK Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ve Elmalı Kadın Kolları üyeleri, Özdemir Mahallesi İlkokulunu ziyaret etti.

        Ziyarette öğrencilere, mont, kaban ve ayakkabıdan oluşan çeşitli hediyeler verildi. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, başlatılan projenin çok güzel olduğunu, küçük çocukların ihtiyaçlarının bu projeyle karşılanıyor olmasının ayrıca anlamlı olduğunu söyledi.

        Belediye olarak projeye destek verdiklerini ifade eden Öztekin, sadece Özdemir Mahallesi İlkokulu değil diğer okullarda da ihtiyaç sahibi öğrencilere imkanlar dahilinde gerekli yardımları yaptıklarını bildirdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        15.12.2016 14:50:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler