Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD ekipleri kaza yaptı

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde'nin Gümüşler Kasabası Gümüşler barajı mevkiinde aracın kara saplanması sebebi ile 4 kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine olay yerine giden AFAD Ekibi dönüşte buzlanma nedeniyle kaza yaptı.

        Kazada AFAD Ekibi yara almadan kazayı atlatırken,araçta maddi hasar meydana geldi. nigde.afad.gov.tr adresinde yapılan açıklamada: "14.12.2016 tarih ve 05:03'de Gümüşler Kasabası Gümüşler barajı mevkiinde aracın kara saplanması sebebi ile 4 kişinin mahsur kaldığı ihbarı 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından bildirilmesi üzerine 05:37 'de, olay yerine müdahaleye giden Arama ve Kurtarma ekibimiz; 51 HA 506 plakalı araçla aşırı tipi ve buzlanma sebebi ile 35-40 km hızla seyrederken aracın buzdan kaymasıyla kontrolden çıkarak orta refüje yan yatarak maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiştir." denildi.

        (YE-SK)

        15.12.2016 15:39:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler