Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yardımcısı Ezgi, Elbeyli konteyner kentine veda etti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Vali Yardımcısı ve Elbeyli konteyner kent sorumlusu Hakan Ezgi, Elbeyli konteyner çalışanları ile Suriyelilere veda etti.

        Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesine Kaymakam olarak atanan Vali Yardımcısı Ezgi, Ebeyli konteyner kent birim amirleri ile yapılan toplantı sonrasında vedalaştı. Vali Yardımcısı Ezgi, Elbeyli Konaklama Tesislerinde yaklaşık bir yıldır, insani yardım çalışmalarını beraberce yürütmenin gururunu yaşadığını ifade ederek, "Bulunduğum süre zarfında sizlerin, gayretli, metanetli ve sorumluluk bilinciyle göstermiş olduğunuz çalışmalar dolayısıyla buradan güzel hatıralar ile ayrılıyorum. Veda ederken, 2017 yılının ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yıl olması temennisiyle yeni yılınızı kutlar, tüm mesai arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

        (MAD-SD-Y)

        16.12.2016 09:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler